Ga naar inhoud

Nieuwsbrief

Drukkerij Symons Meeuwerkiezel 142
B-3960 Bree
T. +32 (0)89 46 53 05
F. +32 (0)89 46 89 15
info@symonsdrukkerij.be

Testimonials

Testimonials

Stad Bree

Fien Symons – communicatieverantwoordelijke van de stad Bree – is zeer te spreken over de samenwerking met drukkerij Symons. Sommige stadsdiensten hebben vaak drukwerk nodig op zeer korte termijn. Men heeft daarom nood aan een drukker die flexibel meedenkt en een tandje bij steekt als het moet.
Fien Symons: ‘Wij hebben alleen maar goede ervaringen met drukkerij Symons. Als we dringend drukwerk nodig hebben, zal hij het onderste uit de kan halen om het toch allemaal op tijd te kunnen leveren. Zo hebben wij ooit na een vergadering met de burgemeester beslist dat de bevolking de dag erna op de hoogte moest gebracht worden. Het was toen al twaalf uur ’s middags, maar drukkerij Symons heeft ervoor gezorgd dat het drukwerk voor drie uur bij de Post werd afgeleverd. Bovendien lijdt de kwaliteit van het drukwerk er niet onder.

Stad Maaseik

Eric Vandeweert werkt voor de stad Maaseik al een aantal jaren samen met drukkerij Symons: ‘Hugo heeft ooit aan een openbare aanbesteding meegedaan, waarbij hij bovendien de goedkoopste was. Hij kon de kwaliteit verzekeren die wij eisten. Sindsdien werken wij tot tevredenheid van beide partijen samen. De sterkte van Hugo is zijn kwaliteit, gekoppeld aan de snelheid van werken. Zo hadden wij vorig jaar eindejaarsdrukwerk dat zéér snel gedrukt moest worden op enkele honderdduizenden exemplaren. Drukkerij Symons kon dit in één dag realiseren zodat wij onze planning konden volgen. Zo’n partner is geld waard. Je kan er altijd met een gerust gevoel terecht om je drukwerk te bestellen.